• WordPress Design pentru Începători – Ediția II

  De la blog la magazin online, tot ce ai nevoie să știi pentru a-ți crea un website în WordPress.

  WordPress este o unealtă fenomenală pentru construcția de website-uri. Este gratuit, intuitiv, adaptabil și poate fi extins cu o largă varietate de module. În această carte, te voi învăța toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a crea un website în WordPress. De la instalare și configurare la publicare.

  Ediția a doua aduce modificări majore. Fiind programator de meserie, văd fiecare ediție ca pe o versiune nouă. Un veritabil „upgrade” al cărții, nu doar mici modificări.

  Vei învăța să publici pagini și articole. Cum să folosești teme și module. Cum să optimizezi SEO, viteza și aspectul pe mobile. Cum să îți deschizi un magazin online și ce module îți recomand. Totul printr-un exemplu practic. Vei construi un website până la capăt.

  50,00 lei90,00 lei
 • Web Design de Succes

  Tot ce ai nevoie să știi despre cum trebuie să arate și să se comporte un website în secolul digital.

  „Web Design-ul este arta care însuflețește mediul online. Într-o lume puternic digitalizată este nevoie de căldura artei pentru a conecta oamenii.” – Victor Marcoianu

  Web Design de Succes se adresează designerilor și dezvoltatorilor. Vei afla cum trebuie să arate și să se comporte un website și ce factori îi dictează succesul. Începând de la amplasamentul logo-ului, arhitectura conținutului, navigare facilă și intuitivă până la optimizare SEO și creare de conținut cu valoare. Tehnici de optimizare pentru mobile, concepte de securitate, ce module ai nevoie în WordPress și sfaturi pentru începători.

  40,00 lei75,00 lei
 • Ghidul Afacerii în Mediul Online – Ediția III

  Ediția a treia vine cu mult mai mult conținut și numeroase corecturi. Capitolul despre branding a fost restructurat complet.

  De la strategii de marketing și metode de dezvoltare online, până la filozofia gândirii digitale, Ghidul Afacerii în Mediul Online îți oferă toate uneltele de care ai nevoie când îți deschizi o nouă afacere.

  “Recomand, cu încredere şi deosebită plăcere cartea Ghidul Afacerii în Mediul Online scrisă de domnul Victor Marcoianu pe care îl cunosc de peste 5 ani, perioadă în care am desfășurat împreună activități profesionale și educație. Ghidul Afacerii în Mediul Online explică amănunțit ce pași trebuie să se urmeze pentru a lansa și promova o afacere în mediul digital, mai ales în condițiile actuale în care mai toate afacerile se duc spre mediul online.”

  Conf.univ.dr.ing. Iustin Priescu

  40,00 lei75,00 lei
 • The Online Business Guide

  From online marketing strategies and development methods, to the philosophy of digital thinking, The Online Business Guide gives you all the tools you need when starting a new business.

  “I recommend, with confidence and great pleasure, the book The Online Business Guide written by Mr. Victor Marcoianu, whom I have known for over 5 years, during which time we carried out professional activities and education together. The Online Business Guide explains in detail what steps need to be followed to launch and promote a business in the digital environment, especially in the current conditions in which most businesses go to the online environment. ”

  Associate Professor Eng. Iustin PRIESCU, PhD

  40,00 lei75,00 lei
The Online Business Guide
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Citește mai mult